Voor een betere ervaring u uw browser wijzigen in CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.
  • App Laten Maken
Omschrijving
Prijs : Prijs op aanvraag
Type : Aangeboden
Datum : april 13, 2020
Garantie : Ja
Locatie :Almere, Nederland

Een app laten maken? Een IOS of Android app maken van uw website of een totaal nieuwe app opmaat laten maken van uw concept. Een app laten ontwikkelen bij ons is professioneel, snel en voordelig! U, hoeft dus niet langer te wachten met uw ideeen over het starten van een nieuwe app. Want dat kan nu zonder dat het duizenden euro’s gaat kosten

Bent u op zoek naar iemand die een app voor u kan bouwen die geschikt is voor iOS, Android of beide besturingssystemen? En ook nog voor een redelijke prijs? Bij EpicWebsite bent u dan aan het goede adres.

Wij ontwikkelen apps voor alle platforms, waaronder:

    iPhone;

    iPad;

    Android;

    Games;

    HTML5.

Dankzij onze brede ervaring en expertise zijn wij in staat om perfect functionerende apps van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren. Wij werken efficiënt en resultaatgericht, met de focus op een hoogwaardige eindoplevering.

Bij ons is alles mogelijk: Wij vervullen al uw wensen

Uitdagingen gaan wij niet uit de weg, ook niet waar onze concullega’s eerder hebben afgehaakt. Onze expertise en ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om elke klus te klaren. Zo blijkt ook uit ons gevarieerde portfolio, waar de meest uiteenlopende opdrachten in staan, waaronder:

    Datingapp;

    Webshop app;

    Radio app;

    App voor het Hogeschool van Amsterdam, Welzijn en Sport.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken. Wil je weten wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn?

Of heb je liever persoonlijk contact? Wij zijn 5 dagen per week van 9:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0621564766

 

 Locatie

Beoordeling en recensies - (5.0)

Richard Sanders
  • oktober 21, 2019

Zeker een aanrader!

Plaats uw beoordeling

Vergelijkbare advertenties
Top App
App