ikbiedaan-logo-black2

€4,750.00

 (vast)

Beschrijving

Locatie : Heerjansdam, Nederland

 Zeer leuk, lief en braaf paard (ruin) te koop. Zijn naam is Dady! Een echte verschijning met zijn mooie blonde lange manen! Dady is van oorsprong een Frans paard.
Dady is 51/2 jaar oud, het is daadwerkelijk een schat van een paard en heel erg lief voor onze dochter van 8 jaar. Wij zoeken een nieuw baasje voor Dady omdat hij (helaas) te sterk en net te groot ( 161 cm) is voor onze dochter van 8 jaar.
Dady is zadelmak en is doorgereden door de eigenaren van de manege waar hij staat, daardoor heeft hij een goede basis en is in top conditie. Omdat hij nog veel kan leren kan je hem naar je eigen hand zetten. Maar hierdoor is hij zeker niet geschikt voor een beginnende ruiter (hij bokt en steigert niet), hij heeft een consequente en meer ervaren ruiter nodig.
Dady is nu al dressuurmatig te rijden. Hij heeft al met goed gevolg proefjes gelopen. Het is een zeer talentvol paard ook met veel potentie in het springen. Tevens geniet bij enorm van buitenritten in het bos, hierbij is hij verkeersmak en ook weer zeer braaf. Dady schrikt nergens van.
Hij is heel erg vriendelijk en makkelijk in de omgang met andere paarden, op de poetsplaats, bij de hoefsmid en is trailermak.
Dady is vrij van stalgebreken. Onlangs is hij bij de hoefsmid en de tandarts geweest, is ontwormd en klinisch gekeurd.
Dady staat momenteel in Nunspeet

Prijs: E 4.750,=

filmpjes:

https:www.youtube.com/watch?v=9Kt7tC_Ft90

https:www.youtube.com/watch?v=nX4nykgyeDA

    www.youtube.com

 

 

Video

Locatie

Heerjansdam, Nederland
Schrijf een review
Veilig handelen
  1. Gebruik een veilige locatie om de verkoper te ontmoeten
  2. Vermijd contante transacties
  3. Pas op voor onrealistische aanbiedingen